Niculae: ”Șantierul sălii de sport de la Generală 1 e de nerecunoscut!”

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, susţine că şantierul Școlii Gimnaziale Nr. 1 de nerecunoscut la o lună de la demararea lucrărilor.

„Șantierul avansează într-un ritm susținut la acest proiect de investiții pe fonduri europene, în valoare de 4 milioane de euro. S-a finalizat demolarea vechilor ateliere ale școlii și s-a finalizat săpătura pentru noua sală de sport. În noul spațiu, în zona demisolului va fi sala de sport nouă, iar deasupra la nivel de parter va fi un teren sintetic de sport. Sala veche de sport va fi modernizată, iar între cele două săli de sport vor fi create vestiare și spații administrative, o sală de mese și laboratoare de informatică.

În paralel, în corpul B al Școlii Generale Nr. 1, se lucrează la curățarea pereților de vechile tencuieli interioare pentru pregătirea lucrărilor de reabilitare interioară a clădirii. Copiii Bistriței vor beneficia de condiții excelente de studiu, un fapt care dorim să devină o normalitate în viața orașului – toate școlile din oraș să fie reabilitate și modernizate pe fonduri europene!

Bistrița merge înainte!”, transmite Cristian Niculae.

 | 1.538 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *