Nicu Vlad: ”žVoi merge la Federația Internațională si voi afla daca sunt probleme cu Sâncrăian”

Presedintele F.R. Haltere si vicepresedinte al Federatiei Internationale de Haltere (IWF), Nicu Vlad, a vorbit ieri despre situatia in care se afla halterofilul Gabriel Sincraian, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Rio, despre care s-a spus ca ar fi fost gasit dopat in urma unui control antidoping chiar in Brazilia.

Oficialul FRH stopase premierea sportivului de catre COSR, dar a revenit asupra deciziei intrucat pe adresa institutiei nu a venit nicio instiintare oficiala.

„Trebuie sa privim provlema daca ea exista sau nu in mod oficial. Ea nu exista si nu e in regula sa o vedem ca si cum ar fi. Daca era ceva am fi primit pana acum. Peste 10 zile am CEx la federatia internationala si voi afla mai multe. Facem doar scenarii acum daca vorbim despre ce se va intampla daca …Daca, totusi, va exista o problema cu sportivul vom vedea atunci ce pasi vom urma, dar mi-e greu sa cred ca acolo vom ajunge.”, a declarat Nicu Vlad, la „Trafic sport”, emisiune realiyata de Horatiu Sima la Sport Total FM.

foto: adevarul.ro

 | 1.353 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *