Moș Nicolae a trecut și pe la Casa Ema!

 

Într-o atmosferă  relaxată, de sărbătoare, la Casa Ema s-a desfășurat a 4-a ediție a Cupei Moș Nicolae la înot.

Scopul acestui eveniment a fost de a răsplăti eforturile tuturor copiilor pentru anul ce se încheie și de a-i introduce pentru prima dată, pe unii, într-o competiție adevărată, să simtă emoția de a concura împotriva copiilor de vârsta lor. Dar și pentru a arăta părinților progresele făcute după un an de antrenamente.

Au participat 116 copii, toți înscriși la lecții de inot la Casa EMA. Cei mai mari, printre care fetele vicecampioane naționale, au ajutat la organizare, din postură de arbitri sau antrenori.

”Obiectivele au fost îndeplinite.  Toată lumea a terminat întrecerea și toți au fost premiați de către Moș Nicolae.  Competitia a fost organizată împreună cu Asociația Comunitarium, care se implică activ în educație și sport, fiind un partener de încredere al clubului nostru. Sponsor a fost și firma Open Consult, un alt partener de lungă durată, iar parteneri media au fost Sportul Bistrițean, Bistrițeanul, Observator bn, Radio Transilvania”, spune Mihai Oprea, președintele Clubului Sportiv Casa Ema.

 

 | 1.293 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *