Nici un punct pentru

Nici un punct pentru

Juniori A

Unirea Dej – „V. Moldovan”
2-1 (1-1)
Marcator pentru „V. M.”: Jeican.
V. M.: Rauș, Coroian (Vlașin), Ștefănuț, Andronic, Cristurean, C. Cătuna, Bența, Mihancea, Gavenea (Jeican), Moișin (Ureche), Pădurariu (Briciu).

„Piticii” joacă tot mai bine

Elevii lui Leon Buhai au făcut un meci foarte bun în această etapă, în fața unei echipe ca Unirea Dej. Aceeași echipă care în etapa trecută spulbera LPS Bistrița lui Șonfălean. După o primă repriză echilibrată, în care Jeican a înscris un gol de la 16 metri, Școala de Fotbal „Viorel Moldovan” a reușit să piardă pe mâna ei. Mai întâi Gavenea a fost schimbat din cauza „ghiulului” (centralul interzicându-i să joace), după care defensiva a cedat pe final și Unirea Dej a păstrat toate punctele. „A fost al doilea meci consecutiv în care pierdem nemeritat. Nu s-a văzut deloc diferența de vârstă dintre cele două echipe”, a încheiat Buhai.

Juniori B

Unirea Dej – „V. Moldovan” 6-0 (2-0)
V. M.: Bor (Rațiu), Filip, Hara, I. Pop (Mihăilaș), Cocean, Budăcan, D. Pop, Costinea, Drăgan (A. Pop), M. Pop (Căilean), Celsie.

Depășiți la toate capitolele

Juniorii B de la Școala „Viorel Moldovan” nu au avut nici o șansă în fața echipei din Dej, care are în componență jucători ce se antrenează cu echipa mare. Practic, Unirea Dej a defilat, depășindu-și adversarul la toa-te capitolele. Mai mult, portarul Bor le-a făcut cadou mingea scăpată în față, astfel că la pauză gazdele conduceau confortabil cu 2-0. Celsie și Budăcan au fost singurii care au „presat” poarta, în rest dominarea gazdelor. Mai ales în repriza secundă, când echipa lui Buhai a căzut și din punct de vedere fizic. „Am rezistat doar o repriză în fața unei echipe valoroase”, zice Leon Buhai.

LPS Bistrița a câștigat prin neprezentare

Echipa Tisa Sighet s-a retras din campionat înainte de începerea returului, însă rezultatele se păstrează. Astfel, LPS Bistrița câștigă jocurile la ambele grupe cu 3-0, adunând încă 4 puncte în clasament.

 | 343 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On