Nelu Șomodean, la Romanian Extreme Adventure Buzău

Bistrițeanul Nelu Șomodean, de la Șo Moto Racing, va participa, în perioada 27 iunie ”“ 3 iulie, la Romanian Extreme Adventure ”“ Buzău 2009, o întrecere desfășurată pe parcursul a 7 zile, cu mașini, motociclete, ATV-ri și Side by Side Vehicles. „Traseul se derulează în Carpații de Curbură, preponderent în zona masivului Penteleu, o zonă deosebit de spectaculoasă, atât prin varietatea terenului, diferențele mari de temperatură, cât și prin elementele de aleasă frumusețe și sălbăticie ale cadrului natural”, după cum informează site-ul oficial al competiției. Șomodean va participa la proba moto, unde s-au înscris 50 de concurenți. La moto, va mai participa de la Bistrița și Dan Moldovan, în timp ce un alt bistrițean, Mihai Ban, s-a înscris la ATV-uri.

Echipele participante trebuie să parcurgă integral traseul cu o lungime totală de 1200 km, configurat cu obstacole 100% naturale.

Concursul este de tip Trophy, compus din 5 zile de anduranță, navigație și orientare și o zi de prolog trial (îndemânare contratimp pe un traseu impus).

 | 154 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On