Natural Born Fitness! Mirela Riti combate perfect și pe sticlă! A fost la „Corner”

Mirela Riti a început cu o cură de slăbire acum 7 ani, ca să dea jos câteva kilograme după naștere. Dar a descoperit ce înseamnă tae bo și body combat iar sporturile astea i-au schimbat viața.

E dependentă de sport și nu-și imaginează cum ar mai arăta o săptămână din viața ei fără cîteva antrenamente la sală. Mirela Riti e instructor de aerobic doar de două luni, dar deja a făcut furori cu ședințele ei de body combat.

Până nu demult era doar cursantă de top la antrenamentele de tae bo ale lui Virgil Rus, dar odată cu deschiderea Casei Ema a început să dea ea lecții altora. Predă un sport nou în România și spune că în țară mai există doar un instructor de acest gen. Face totul din pasiune, nu trăiește de pe urma sportului. Are afaceri prospere în oraș alături de soțul său și nu depinde de banii pe care îi produce din body combat.

Mirela Riti uimește facebookul cu pozele ei spectaculoase. Mai ales cu cea în care pune una lângă alta o imagine cu abdomenul ei de acum 7 ani și una cu silueta de azi. E un exemplu pentru toate femeile din oraș, care cad pe spate când aud că are 3 copii, 37 de ani și o văd că arată perfect.

Luni seara, a acceptat o invitație la emisiunea „Corner”, în prima sa apariție pe ecran. A vorbit despre body combat cu dezinvoltura omului care se pricepe bine la ce face. „Am fost și în Statele Unite și am studiat cu părintele acestui sport. Am citit mult în ultimii 7 ani și m-am convins de beneficiile acestui gen de mișcare”, a spus printre altele Mirela Riti, absolventă de studii economice la Babeș Bolyai, dar care pare gata oricând să pună afacerile pe locul 2 după sport.

sportulbistritean.ro

 


 | 445 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *