Natație: Nicola Kontra face minuni! E triplă campioană națională în probele de ștafetă!

Campionatul Național de natație pentru juniori II, s-a disputat la București în perioada 18-21 iulie. La această competiție a participat și bistrițeanca Nicola Kontra, sportivă legitimată la CS Swin Cluj, pregătită în cursul săptămânii la Bistrița de către Dinu Onița și în weekend-uri la Cluj de către Ciprian Beșe. 

După ce în prima zi de concurs  a reușit să devină vicecampioană națională în proba de 800 metrii liber, bistrițeanca a reușit să obțină trei titluri de campioană națională în probele de ștafetă de 4×100 metri liber, 4×200 metri liber și 4×100 metri mixt.

De asemenea Nicola Kontra a avut evoluții bune și în probele individuale, obținând trei locuri patru în probele de 200 metri liber, 200 metri spate și 400 metri liber. 

Nicola Kontra:”Sunt extreme de mulțumită pentru cele trei titluri de campioană în probele de ștafetă. Din păcate în probele individuale, după medalia de argint obținută în proba de 800 metri liber, am reușit doar trei locuri patru în celelalte probe la care am concurat. După o mică vacanță mă voi întoarce din nou în bazin pentru că mai am mult de muncă până să ajung acolo unde îmi doresc eu”.

 | 264 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *