Mureșan s-a sucit:”Discutăm prea mult de arbitraj și nu e bine”

 

Președintelui echipei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, i-a trecut supărarea pe arbitri români, după victoria cu Gloria Bistrița 5-1, meci în care clujenii au beneficiat de multe decizii favorabile din partea centralului Adrian Cojocaru.
 
“Balaj a fost în seara asta ciumă, pentru noi, iar pentru Pandurii mumă! Înaintea meciului a venit la mine și mi-a spus să le transmit jucătorilor să nu comenteze, fiindcă nu va tolera nimic. Mi-a spus că CFR vine după victorii în Europa și că băieții ar putea să fie încrezuți și să aibă o atitudine arogantă. M-am dus la vestiar și le-am spus asta tuturor”, asta declarat Iuliu Mureșan după partida de etapa trecută, pierdută de CFR cu Pandurii, scor 1-2. Mureșan l-a acuzat pe Balaj că a acordat un penalty incorect pentru Pandurii și că l-a eliminat eronat pe Cadu.
 
La o săptămână, un alt central, Adrian Cojocaru, greșește clar în favoarea CFR-ului iar Mureșan își schimbă radical atitudinea față de arbitraj. "Este 5-1 scorul și nu vreau să comentam problema arbitrajului. Și așa discutăm prea mult de arbitraje și nu este bine. Sunt multe personaje care stau toată ziua la televizor și din cauza asta nu mai au timp să se ocupe de echipele lor să facă performanță. Noi stăm mai puțin la televizor, noi suntem preocupați să facem performanță", a declarat Mureșan la Digisport.
 
 
sportulbistritean.ro
 | 399 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *