Mulți jucători în probe, la ultimul meci din acest an

Mulți jucători în probe, la ultimul meci din acest an

Gloria a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat la Târgu Mureș, pe terenul echipei locale FCM, ocupanta locului trei în Seria a II-a a Ligii a II-a.

FCM Târgu Mureș a deschis scorul în minutul 14, prin Astafei, Gloria egalând în minutul 81 prin Munteanu. În repriza a doua, Gloria a ratat un penalty prin Vagner. A fost ultimul meci al echipei noastre în acest an.

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău, a trimis în teren următorii jucători: Țurcaș, Kone, David, Cata, Ivan, Bereșoaie, Patrichi, Munteanu, Fluerar, Disney, Dany. Pe parcurs au mai intrat Vagner, Trtovac, Petrescu, Fizeșan, Macarie, D. Roman, Varga, Curtuiuș.

La finalul partidei, antrenorul echipei noastre, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat: „Mă interesa să mențin echipa în formă, să nu întrerupem prea repede pregăti-rea. Totodată, mă interesa să vad la lucru jucătorii în probe și pe cei veniți de la echipa a doua, să-mi dau seama de potențialul lor, să fac o evaluare asupra jucătorilor de perspectivă. Vor fi jucători care vor veni în această iarnă, sper să găsesc jucători buni. În vară am făcut niște greșeli, am luat niște jucători care nu s-au acomodat, n-au corespuns, și trebuie să fim mult mai atenți, să mă informez mult mai bine”.

 | 263 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On