Moșul a venit mai repede pentru micuții fotbaliști de la Club Sportiv Arcadia.

Astăzi, atmosfera plină de energie și bucurie a încheiat anul în forță pentru Clubul Sportiv Arcadia din Bistrița. Micii fotbaliști au strălucit la ultimul antrenament al acestui an, iar evenimentul a fost presărat cu magia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le copiilor momente de neuitat.

În cadrul întâlnirii finale din 2023 și părinții au fost invitați de către echipa tehnică să se alăture și să participe la celebrarea progreselor remarcabile înregistrate în ultimele cinci luni de la fondarea clubului. Staff-ul a ținut să le mulțumească acestora pentru încrederea acordată și să le prezinte un sumar a rezultatelor obținute în dezvoltarea personală și sportivă a prichindeilor.

Micii fotbaliști au fost surprinși cu un scurt film retrospectiv emoționant, o călătorie virtuală în universul Arcadia, ce a readus în prim plan amintiri de neuitat precum momentele de la antrenamente, meciuri sau întâlniri cu actuali și foști fotbaliști de referință a acestui sport.

Pentru a marca această zi specială, cei aproximativ 30 de juniori au primit cadouri sub formă de echipament sportiv cu însemnele clubului, gest ce a adus zâmbete și bucurie în rândul copiilor, consolidând legăturile dintre ei și clubul lor iubit.

Încheierea anului a fost mai mult decât o simplă încheiere de sezon; a fost o celebrare a pasiunii pentru fotbal, a dezvoltării personale și a comunității unite. Clubul Sportiv Arcadia promite să continue să ofere experiențe memorabile și să contribuie la formarea viitorilor campioni ai fotbalului, inspirându-i să atingă noi înălțimi în fiecare zi.

Lotul clubului: Amarghioalei Tudor, Birle Edward, Bolbos Albert, Căienar Mario, Ciot Raul, Coptil David, Cotoi Matei, Deutsch Andreas, Dumitrean Erick, Dunca Matei, Filipaș Lucas, Gălățan Ștefan, Hosu Rareș, Ioja Mirko, Ivan Patrick, Mărginean Matei, Mariș Cezar, Medgyesi Denis, Milășan Răzvan, Moldovan Sebastian, Morariu Ayan, Morariu Zian, Muntean Darius, Mureșan Patrick, Nedelea Dominic, Olariu Zian, Petraș Eric, Pop Francesco, Scridon David, Scridon Patrick, Ștefoi Marco

Antrenori: Dorel Cilean, Marius Gotea

Kinetoterapeut: Darius Vaida

Fondatorii clubului: Marius Ștefoi, Vlad Ștefoi, Adrian Danci, Andrei Olariu

Tiberiu Titieni

 | 1.119 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Copii, tineti-va de scoala, lasati fotbalul!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *