Moraes la Corner: „Dracula s-a obișnuit cu mine, am fost de 7 ori la castel”

Junior Moraes a fost prezent luni seara în cadrul emisiunii Corner, de la Direct TV. Cel mai curtat atacant din Liga I a vorbit despre cum s-a adaptat la Bistrița dar și despre un posibil transfer la Steaua. "Cred că șansele ca să plec la Steaua sunt 50 la 50 acum, mâine ar putea fi 80 la sută sigur că plec dar se poate să nu mai plec deloc, să rămân și să câștig Cupa cu Gloria. Jean Pădureanu a plecat la București să negocieze și aștept să mă sune. Aș vrea să plec la Steaua, dar trebuie să fie o ofertă bună pentru Gloria și pentru mine. Tata s-a înțeles cu Giovani Becali, crede că e cea mai bună variantă pentru mine și merg pe mâna lui. Giovani Becali poate fi reprezentantul meu, e mai bine pentru mine așa" a declarat Junior Moraes în cadrul emisiunii Corner. De altfel, mai mulți telespectatori au sunat în direct și l-au rugat să rămână la Bistrița.

Foarte spiritual, Moraes spune că îi place foarte mult la Bistrița, dar că nu iese prin cluburi. A fost, în schimb, de șapte ori la Castelul Dracula. "Eu ies doar la restaurante, nu merg în discoteci. Am fost la Dracula, de șapte ori. De fiecare dată când vine familia aici mă duc la Dracula, deja Dracula e obișnuit cu mine" a glumit Moraes, care râde când își amintește cum a pozat cu dinți și pelerină de vampir pentru Sportul Bistrițean.
 

Deși e brazilian, Junior Moraes spune că și-ar dori să fie naturalizat, pentru a putea juca la naționala României. "Mie îmi place foarte mult aici, în România, mi-aș dori să joc la națională, dar trebuie să joc cinci ani în țară" a declarat Moraes în cadrul emisiunii Corner, de la Direct TV.

 

Augustin Danci

 | 199 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *