Monariu și-a schimbat identitatea. Are teren de liga a treia și nume de Liga Campionilor

După ce a refăcut bazele sportive din Jelna și Budacu de joc, primarul Florin Simionca a mai dat în folosință un teren nou-nouț în comuna lui, la Monariu. Cu numai 120.000 de lei, folosindu-se de sponsori, idei și mână de lucru din comună, primarul și subalternii lui au inaugurat astăzi noul teren de fotbal, cu sfeștanie, invitați de la județ și un meci amical pe cinste.

A treia echipă de liga a 4-a din comuna Budacu de Jos are acum condiții de liga a treia, cu instalație de irigare sub gazon, cu scaune pe tribune și vestiare utilate ca după licență. Ca să fie treaba și mai bună până la capăt, conducătorii echipei din Monariu au schimbat și numele formației din Steaua în Inter, după ce au auzit că Gigi Becali a înregistrat la OSIM numele echipei din Ghencea.

Evenimentul de astăzi a fost onorat și de președintele Consiliului Județean, Liviu Rusu, care s-a întreținut o repriză cu „omologul” său de la Asociația Județeană de fotbal, Dan Jiga. Vezi o galerie foto de la acest meci.

Inter Monariu și-a făcut intrarea pe noul teren așa cum se cuvine, cu o victorie spectaculoasă asupra vecinilor din Jelna, 6-3, după 3-0 la pauză. 

Arbitrul Liviu Pop a condus formațiile:

Monariu: Gianini, Mărginean, Bota, Darlaci, Truțiu, Mureșan, Login, Târgoveț, Bârlean, Voicu, Spân. Rezerve: A. Ilieș, Biro, Cotuț, Burcuș, Oltean. Antrenor: Moisil Buzan

Jelna: Raus, Arcălean, Lorinț, Vărărean, S. Moldovan, Bâzdâra, Csilag, Alex. Cilean, Palagichi, Răzvanță, Prodan. Rezerve: Bosi, Puțura, Moceanu, Costinea, Berețchi, I.Simionca. Antrenor: Gigi Berețchi.

Adrian Linca

 

 

 


 | 310 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *