Mix Kombat: Gală de excepție la Bistrița!

În data de 14 octombrie, la Bistrița, va avea loc cea de-a treia ediție a Galei Mix Kombat, eveniment organizat de Clubul Sportiv Profesional Fight Gym în colaborare cu Consiliul Județean. Orașul nostru are ocazia să reunească 28 de sportivi atât din țara cât și din străinătate, care se vor lupta pentru a urca pe podium și pentru a câștiga premiile puse în jos la stilurile K1, MMA și Muay Thai la categoriile de -67, -71, -75, -77, -81, -86 și +100 kg.

 Concurenții vor veni din Cluj, Mureș,Iași, Maramureș, Bistrița-Năsăud dar și din Spania, Ungaria, Ucraina, Guineea, Maroc și Republica Moldova.

 Invitatul special va fi  Cătălin Morsanu. De asemenea, Main Event-ul galei va fi o confruntare între Sebastian Ciobanu și un luptător din Maroc. Co Main Event-ul îi va aduce fată în fată pe Tolea Ciumac și un luptător din Ucraina.

 Biletele se pot cumpăra la intrare, în ziua evenimentului și vor costa 20 RON pentru un loc în tribună sau 50 RON pentru un scaun langă ring. Pentru mesele VIP, rezervările se fac la președintele CS PFG, Ionel Burduhos, la numărul de telefon 0757.438.833.

 Proba cântarului va avea lon în data de 13 octombrie,ora 18:00.

  Tot acest eveniment se datorează în special lui Ionel Burduhos, sufletul Clubului Sportiv Profesional Fight Gym, reușind încă o dată să pună Bistrița pe harta K1-ului din România.

 Clubul bistrițean va fii reprezentat de către Daniel Bolfă, Adrian Baias, Suru Bogdan și Emilian Sângeorzan. Sportivii au tot suportul nostru și le urăm succes!

Afis-FinalFight-Card

 | 1.011 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *