Mirela Riti: ”Cum e viața la 45 de ani? Teoretic, e LA FIX!”

Cel mai cunoscut și apreciat instructor BodyFit din Bistrița (asta spunem noi, ea ne-ar cenzura) împlinește astăzi 45 de ani! Da, fix 45, chiar dacă nu vă vine să credeți. Mirela Riti arată bestial de când o știm dar nu ne spune niciodată rețeta completă a tinereții fără bătrânețe, chiar dacă, evident, a descoperit-o. Ne-am prins de mult că e vorba despre ceva sport (vreo două ore pe zi), ceva semințe, iubire și multă bună dispoziție. În rest, secret profesional!

La 40 de ani, într-un interviu din Sportul bistrițean, similar cu acesta, îmi spuneai că te simți excelent și că ”niciodată nu vei fi mai tânără ca azi”. La 45 te simți la fel?

Știu ce spuneam la începutul noii decade. Astăzi sunt și mai conștientă de acea afirmație. 45 de ani e …nicicum (râde). Nici tânăr nu te mai poți numi, dar nici nu ai motive să te plângi. Teoretic, e la fix!

La 40 făceai mult sport și mâncai multe semințe. Ai lăsat-o mai moale?

Am lăsat-o mai ușor cu semințele (iar râde), dar fac mai mult sport. De doi ani, am o clasă și la Metropolis Spa, pe lângă vechea clasă de la Casa Ema. Cu vârsta, unele lucruri vin cu plus, altele cu minus. La mine, în privința antrenamentelor, a venit cu un plus.

Cu sănătatea cum stai? Știm că ai trecut peste o problemă gravă acum câțiva ani?

Anul acesta se împlinesc 6 ani de la încheierea tratamentului și, mulțumită lui Dumnezeu, sunt bine-bine!

 

Cu dragostea?

Sunt înconjurată de dragoste: acasă, în sala de sport și în suflet

Unde te putem găsi dacă vrem să ne înveți cum putem arăta și noi ca tine?

Doamnele și domnișoarele care preferă antrenamente de intensitate medie, cu energie și chef de sport, mă pot găsi la Casa Ema. Doamnele, domnișoarele și domnii care preferă antrenamentele intense, cu transpirație și „chin”, mă pot găsi la Metropolis Spa.

Ești un instructor scump? Venim cu bani mulți la noi?

Eu SUNT o scumpă! Deci, chiar nu mai contează banii! Zic.

Ai 3 copii, mai fac sport?

Copiii mei fac sport de ani de zile, fiecare ceea ce-i place și știu ca vor face în continuare. Pentru că își doresc. Ăsta este un lucru important

Ce dorințe ți-ai pus pentru 2019?

Nu obișnuiesc să mă prindă a 12-a bătaie a ceasului în noaptea dintre ani cu gândul la planuri noi și liste cu dorințe. Îmi doresc lucruri comune și simple. Sănatate, curaj, zâmbete și liniște…, ceea ce vă doresc și vouă.

Mulțumiiim! La muuulți aaani!

 

 

 

 | 15.233 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. La mulți și binecuvântați ani!

    Post a Reply
  2. La multi ani, Mirela!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *