Minifotbal: ”Stranierii” de la Sam Vig CCM aduc ”extratereștrii” cu picioarele pe pământ! Vezi golurile!

Vicecampioana națională, echipa care a dominat în ultimii ani minifotbalul bistrițean și a ajuns în fazele finale din competițiile pe sintetic, a pierdut aseară un meci așteptat de toți iubitorii acestui sport din județ. A fost un 3-0 sec pentru Sam Vig CCM, echipa susținută în acest an de trei firme puternice de construcții, hotărâte să atace titlul în Liga 1.

Cu jucători aduși din toată țara și chiar cu doi internaționali din Republica Moldova, formația tripletei Sami Moldovan-Gabriel Vlad-Constantin Coste a reușit să învingă echipa lui John Runcan la capătul unui meci încins, tensionat, cu orgolii ce au adus prea multe durități și întreruperi fără legătură cu fotbalul.

Prima repriză a fost echilibrată, cu ocazii la ambele porți. Sam Vig CCM putea intra în avantaj la pauză dacă Țipău transforma o lovitură de pedeapsă din finalul primelor 20 de minute.

În partea secundă, revelația campionatului deschide scorul prin moldoveanul Cristian Obadă, cu un șpiț din lateral stânga. Extratereștrii au forțat egalarea și au avut 3 ocazii mari ratate de Matei, Furtună și Dobrea.

Însă nu s-a făcut 1-1 ci 2-0, la o greșeală în apărare a lui Sergiu Matei și un gol marcat de Vasile Pop. Golul 3 a venit tot pe o neatenție în apărarea extratereștrilor și a încununat cu o dublă jocul excelent al lui Cristian Obadă.

Cu acest rezultat, Sam VIG CCM adună 18 puncte din 7 meciuri și egalează Extratereștrii și Amigos în clasament. Însă toate cele 3 echipe se află la un punct în spatele Raal-ului, lider la zi, formație deloc de neglijat în lupta la titlu.

Extratereștrii: Trif, Papp, Tiron, Costin, S. Rus, Dobrea, Furtună, Matei, D. Pop, Chiorean, Suciu, Halas

Sam Vig CCM: Cătinean, R. Pop, Burdujan, Cilean, B. Covaci, I. Covaci, Hontilă, Obadă, V. Pop, Țipău, Ionașcu, Bugnar.

Au arbitrat: Paul Tămaș, Vlad Vultur.

VEZI rezumatul partidei AICI: https://www.facebook.com/reel/2655143857959359

Adrian Linca

 | 658 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *