Minifotbal: Only Best Device Team și Șoimii Căianu Mic sărbătoresc Anul Nou de pe primul loc!

S-a încheiat prima parte a Campionatului Municipal de Minifotbal Bistrița și ligile mici și-au stabilit campioanele de toamnă.

În liga a II a, lider incontestabil e Only Best Team Device, echipa lui Ștefăniță Ciuruș arătându-și valoarea și în derby-ul din ultima etapă cu Digi Bistrița, când cele 6 goluri marcate au arătat forța ofensivă a acestora. Extratereștrii II sunt pe locul secund, Alex Rus sperând să reușească un lucru unic, căștigarea ambelor ligi, prima în calitate de antrenor, a II a în calitate de jucător.

Ca în fiecare sezon, Andoma Team e în apropierea podiumului, echipa lui Oșan având totuși câteva mici sincope, iar Marimar Nelyseb II sunt și ei acolo sus, Marius Șalgău  fiind și aici sufletul echipei. Sprunedici Warriors sunt poate la cel mai bun sezon de la înființare, dar Călin Șonea vrea mai mult, în timp ce Firefighters United, Arta FC, F Imperialii sau Blade Team sunt sub potențialul lor în clasament, sperând la o primăvară mai prolifică. Nou promovata FC Meditator sau FC Nosen au reușit câteva meciuri bune, iar la capitolul estetică au punctat Pink Boys G, Gloria 9 și Tysita, care au arătat că minifotbalul Ligii secunde poate fi trăit la intensitate maximă.

Liga a III a are un lider care și-a arătat valoarea și constanța, Șoimii Căianu Mic, la prima participare în Campionatul Municipal, fiind echipa cu cele mai multe victorii. Teraplast-ul lui Adrian Bunău, Comelf-ul lui „Fiu” Cosmin Câmpian sau BN Galaxy, cu Andrei Blasa în prim plan împărțind la egalitate de puncte următoarele locuri. Lupta pentru play-off rămâne deschisă, FC CSST, Locos Ninos sau Testings FC fiind echipe care au arătat că pot oricând produce surpriza,  dar și Viticola Dumitra II, Voința Măriselu sau Imperialii II pot să își pună amprenta pe stabilirea ierarhiei. Ghost arată altfel în acest sezon, în timp ce Blue Eagles și-au îndeplinit obiectivul, victoria cu Locos Ninos fiind poate cea mai mare surpriză a acestei prime părți a sezonului.

Sezon care se va relua în 14 ianuarie, Baza Raoul fiind gazda Campionatului Municipal de Minifotbal.

 | 1.773 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *