Minifotbal: Nume grele din fotbalul românesc, prezente într-un turneu la Șanț!

În localitatea Șanț s-a desfășurat, recent, ediția I a turneului ”Galactic”. Turneu de minifotbal pentru categoriile de vârstă 2013, 2014 și 2015. Au fost prezente grupări importante din fotbalul juvenile, reprezentând 8 județe din Ardeal.

Au jucat: Academica Transilvania Tg. Mureș, Vulturii Târgu Mureș, MSE Tg. Mureș, Transilvania Bistrița, Școala de Fotbal Constantin sava, Galactic Junior Bistrița, CSM Vatra Dornei, Erro Cristian Sibiu, Marosvasarhelyi Târgu Mureș, CFR Cluj, Sporting Cluj, Unirea Ungheni, Athletic Kids Gurghiu, U Cluj, Academia Emerich Dembrovschi, Viitorul Năsăud, Avântul Reghin și Viitorul Ungheni Cristești.

Unul dintre organizatorii turneului, antrenorul Alexandru Boldiș, ne-a declarant:

” Am început de 11 luni munca în zonă și într-un timp relativ scurt am reușit, alături de patronul clubului Galactic, adrian Gălățan, să organizăm un eveniment extraordinary pentru zona noastră. Am urmărit fotbalul juvenile din județ și, implicit, turneele care au avut loc până acum și pot să spun, fără să mă laud, că această primă ediție a Cupei galactic a fost cel mai bun turneu organizat în județ în ultimii ani.

Dacă ziceam cuiva acum un an că vrem să aducem la Șanț echipe ca CFR sau U Cluj și că ne vom bate de la egal la egal cu el ear fi râs de mine. Dar uite că se poate. Felicit toate echipele pentru jocul prestart. Sper că s-au simțit bine și, la primăvară, ne gândim să organizăm ediția a doua a cupei Galactic, de data asta în localitatea Maieru.”

 | 2.217 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *