Minifotbal, Liga I. Momentul adevărului : Raal-Lazio,meci pentru primul loc!

Etapa a 5 a programează în acest week-end pe Baza Raoul de lângă Kaufland alte jocuri care se anunță foarte interesante. Capul de afiș e meciul de la ora 20, liderul surpriză Lazio întâlnind Raal-ul lui Mateescu, adică cea mai în formă echipă împotriva uneia dintre cele mai bune echipe.

Etapa e deschisă cu Roxana-Chelsea, echipa lui Goia fiind și anul acesta o forță a campionatului. Chelsea are rezultate contradictorii, dar asta și datorită numeroaselor absențe din lot. River Plate are un meci ce se anunță ușor, Teraplast fiind singura echipă ce nu a obținut nici un punct. Extratereștrii Pokemoni nu își permit pași greșiți, dar întâlnesc Bistrițenii, echipă ce a încurcat Raal în prima etapă. Comelf, Atletico si NicMar Danci încearcă să își revină după dușurile reci din etapa trecută, în timp ce Blanco au un moral ridicat și speră la a doua victorie în această ediție.

Programul etapei a 5 a și clasamentul: Sâmbătă, 10 octombrie: ora 14 Roxana-Chelsea, ora 17 River Plate-Teraplast, ora 18 Extratereștrii Pokemoni-Bistritenii, ora 19 Nicmar-Danci-Comelf, ora 20 Raal-Lazio. Duminică, 11 octombrie, ora 20 Atletico Bistrița-Vikingii, ora 21 Blanco-Leoni,ora 22 Shadows-Energoplast.

Clasament:

1.Lazio 12 p

2.Extratereștrii Pokemoni 12 p

3.Raal 10 p

4.River Plate 9 p

5.Roxana 9 p

6.Bistrițenii 7 p

7.Vikingii 7 p

8.Nicmar-Danci 6 p

9.Leoni 4 p

10.Atletico 3 p

11.Comelf 3 p

12.Blanco 3 p

13.Shadows 3 p

14.Chelsea 3 p

15.Energoplast 3 p

16.Teraplast 0 p.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland

 | 394 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *