Minifotbal, Liga I: înapoi în viitor! River Plate câștigă, Extratereștrii jubilează!

Cu trofeul pe masă, cu peste 200 de spectatori în tribune, cu președintele Federației Române de minifotbal prezent din nou la Bistrița. Așa a început meciul dintre River Plate, campioana en-titre și Extratereștrii Pokemoni, echipa care a câștigat meritat anul acesta Campionatul Municipal de minifotbal.

Chiar și vremea a ținut cu acest ultim joc, ploaia ocolind Baza Raoul. Trupa lui Coșneac a fost și de data asta mai bună, având un avantaj prin faptul că joacă în sistemul 5+1 încă din etapa a 24 a. Extratereștrii au încercat și ei același sistem, practicat la turneele finale, dar au reușit prea puțin, bara lui Abiel Deac sau cele câteva ocazii ratate de Jon Runcan, Bucur Cătălin sau Răzvan Rob neaducând nimic notabil pe tabelă.

După un 0-0 la pauză, River a forțat în repriza secundă și au reușit să se impună, având în Ploscar un marcator surpriză. Acesta a reușit un hattrick spectaculos, Ionel Coșneac punând cireașa pe tort cu un gol simplu, de pe linia porții, aducând celor de la River Plate o victorie care confirmă că aceștia rămân "nașii" Extratereștrilor.

Hora de la final a trupei lui Jon Runcan a arătat însă cine e campioana, iubitorii minifotbalului din Bistrița sperând ca scenele de bucurie de la sfârșitul jocului să fie repetate de echipele noastre și la turneele finale. Extratereștrii Pokemoni și Raal vor juca în turneul zonal de la Roman, 27-29 mai, în timp ce River Plate va încerca să câștige Cupa României la Bistrița, la mijlocul lunii iunie.

Extratereștrii Pokemoni: Ilieș, Pop, Chibulcutean, Costin, Deac, Fizeșan, Rus, Bucur, Măjer, Lup, Runcan, Rob, Dradici, Èšigorean.

River Plate: Cãmărășan, Coșilcă, Pop, Ploscar, Tomoioagă, Moloca, Ștețco, Coșneac, Precup, Roman.

Trofeul și medaliile de campioni au fost acordate de Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița, Ioan Onicaș, președintele Federației de minifotbal, Dan Jiga, președintele Asociației Județene de Fotbal și Raoul Borșoș, organizatorul acestei competiții.

 | 498 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *