Minifotbal, Liga I: Comelf câștigă și produce marea surpriză a etapei! Vezi rezultatele!

Cu o infuzie de jucatori proveniti de la „struti”, echipa lui Cosmin Logigan si Cosmin Campian a reusit performanta de a castiga impotriva echipei fratilor Somesan, Vikingii fiind in prim-planul intrecerii.

Angel Ilovan a reusit un „golazzo” si pentru Comelf se anunta un sezon promitator. Nici Blanco nu a dezamagit in aceasta etapa, Marius Vlas&Company reusind sa intoarca dramatic in meciul contra celor de la Energoplast, marii favoriti inaintea acestei partide.  Mihai Maxim, cel care a cochetat si cu loturile nationale  a reusit 4 goluri si Blanco sparge gheata in acest sezon.

Fara Cosneac, River Plate s-a vazut condusa, dar pana la urma experienta le-a adus castig de cauza cu nou promovata Blacho Farel. Raal le-a administrat „un set” celor de la Teraplast, in timp ce trupa lui Liviu Pop, Friends Melarox a administrat un sec 4-0 celor de la Shadows Arcalia, Danila Iosif si Alin Padurariu fiind principalele „guri de tun”. Sandy Cola a reusit scorul etapei, Leoni fiind doar o umbra a echipei de anul trecut.

Rezultatele etapei a 2 a : Leoni-Sandy Cola 1-11, Shadows Arcalia-Friends Melarox 0-4, Etraterestrii-Rimini 3-1, Raal-Teraplast 6-0, River Plate-Blacho Farel 4-1, Blanco-Energoplast 4-3, Comelf-Vikingii 2-1.

 | 618 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *