Minifotbal, Liga a doua: Olimp, revelația începutului de sezon.

Cu două victorii în primele două etape, tinerii jucători de la Olimp arată ca o adevărată echipă, deși e la prima participare intr-o competiție. Lupta pentru promovare se anunță interesantă, în condițiile în care Hobbits, La Squadra, Friends, Muncelului au câștigat și ele 2 meciuri, confirmându-si statutul de favorite.

Hobbits, echipa care a câștigat play-out-ul anul trecut, a avut meci greu cu CML Beclean, dar până la urmă experienta trupei lui Paul Zaig și-a spus cuvântul. Muncelului, după seria incredibilă de victorii din sezonul trecut continuă să câștige și acum, chiar dacă au întâlnit Farel, o echipă puternică și incomodă pentru orice adversar. Friends au arătat ca nu degeaba au jucat în prima Ligă, făcând instrucție cu Dacii Liberi, în timp ce La Squadra lui Emiliano merge și ea ceas, după o victorie lejeră cu Netvolt.

AMG Bistrița a reușit scorul de până acum al sezonului, iar Young Boys-ul lui Marius Vlas și-au lins rănile primei etape, când s-au retras de pe teren, câștigând lejer cu Rombat. Unitaxi, după o primă etapă reușită a încasat nouă goluri de la Atlantis Tour, asta în condițiile în care au avut portarul eliminat. La polul opus e Old Boys, care a reușit prima victorie în meciul contra celor de la Gloria 9, echipă ce nu se mai regăsește după retrogradarea din prima Ligă.

Iată rezultatele etapei a 2 a:

Old Boys – Gloria 9. 3-2

Real Unitaxi – Atlantis Tour 4-9

Friends – Dacii Liberi. 6-2

AMG Bistrița – Unirea. 14-1

Netvolt – La Squadra. 1-4

Rombat – Young Boys. 0-8

CML Beclean – Hobbits. 1-5

Muncelului – Farel. 5-2

Olimp – Automobile Pip. 7-0

 | 413 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *