Minifotbal, Liga a doua: Etapa revenirilor incredibile! Hobbits e noul lider!

 Farel a revenit de la 0-3 și a câștigat la un gol diferența jocul cu Rombat, dar a fost prea puțin și echipa lui Sergiu Bucur a pierdut fotoliul de lider. Hobbits au profitat de omul în minus de la Young Boys și au câștigat, nu fără emoții. Claudiu Zagrean a tras din nou echipă după el și golurile lui aduc Hobbits pe primul loc.

Muncelului s-a distrat cu Friends, Claudiu Lungu făcând cel mai bun joc de la transferul la această echipă. La Squadra și Olimp s-au aflat rând pe rând la conducere, într-un meci terminat egal, asta și pentru că Nici Cazac a ratat un 9 m în ultimele minute.

Dacii Liberi, la 4-0 pentru ei cu 13 minute înainte de final, se gândeau deja la berea de după meci. Gloria 9 nu a fost însă de acord și au revenit incredibil, egalând și având chiar șansa victoriei. Real Unitaxi au făcut tiki-taka cu Automobile Pip iar CML Beclean intră serios în cărțile promovării, evoluțiile lor fiind foarte sigure. AMG a mai pus de-o surpriză, trupa lui Adrian Moldovan având un sezon foarte bun până acum.

Rezultate etapa a 7 a: Real Unitaxi-Automobile Pip 15-4, Muncelului-Friends 7-4, Atlantis Tour- CML Beclean 0-4, Unirea-Netvolt 0-6, Farel-Rombat 5-4, Young Boys-Hobbits 2-4, Olimp-La Squadra 5-5, Dacii Liberi-Gloria 9 4-4, AMG Bistrița-Old Boys 2-1.

 | 472 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *