Minifotbal: Extratereştrii joacă azi cu titlul pe masă! Belco Avia câştigă play-out-ul!

          Doar o etapă a mai rămas din Liga I a Campionatului Municipal de minifotbal şi ziua de azi va stabili ierarhia finală, într-un sezon incendiar, cu meciuri spectaculoase şi răsturnări de situaţie.

          Extratereştrii lui John Runcan pornesc favoriţi la titlu, după ce cu trei etape în urmă erau pe locul 3. Victoriile cu Raal şi CS Marimar Nelyseb i-au propulsat pe prima poziţie, poziţie pe care vor termina dacă înving astăzi pe Magic Team.

FC Stone Team sunt la două lungimi în spatele liderului, trupa lui Voicuţ Florea reuşind să ajungă înaintea ultimei etape pe locul al doilea, loc ce le asigură prezenţa la Turneul Final de la Bistriţa.

Loc la care mai speră şi Raal, după o victorie dramatică împotriva celor de la SamVigConstruct, echipa lui Mateescu fiind condusă de două ori pe tabelă. QoWatt a obţinut primele puncte în play-off, Cheţan&Compania trecând de Rimini la capătul unui joc cu multe răsturnări de scor.

          În play-out penultima etapă a lămurit situaţia, atât la retrogradare cât şi la campioană, Shadows Arcalia a obţinut o victorie mare cu Belco Avia şi s-a salvat matematic de barajul de rămânere în prima ligă, în timp ce trupa lui Remus Conea se pregăteşte pentru Sibiu, acolo unde va avea loc turneul final al Cupei României.Viticola Dumitra a avut 3-0 şi 4-1 pe tabelă, dar Amigos Team au arătat de ce sunt pe locul doi şi au revenit senzaţional, trupa lui Dumitrean şi Toma obţinând şi ei biletele pentru Sibiu.

          Programul ultimei etape şi clasamentele:

sâmbătă 27 mai ora 16 Amigos Team-Shadows Arcalia, ora 17 SamVigConstruct-Rimini, ora 18 CS Marimar Nelyseb-Raal, ora 19 QoWatt-FC Stone Team, ora 20 Magic Team-Extratereştrii.

Clasament play off: 1.Extratereştrii 72p, 2.FC Stone Team 70 p, 3.Raal 68p, 4. CS Marimar Nelyseb 53p, 5. SamVigConstruct 39p, 6.Magic Team 37p, 7.Rimini 33p, 8.QoWatt 25p.

Clasament play out: 1.Belco Avia 41p, 2.Amigos Team 40p, 3.Vikingii 33p, 4.Luceafărul Şieu 31p, 5.Shadows Arcalia 27p, 6.Viticola Dumitra 22p, 7.Sandy Cola 21 p.

          Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 1.215 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Niciun cuvant despre ,,marea realizare a lui Falub si a echipei”?
  Cum asa? Ai primit ordin domnule Linca sau ai fost platit sa nu scrii nimic de necalificarea in turul 2 de baraj pentru accedere in liga 2?

  Post a Reply
 2. Mai degraba platit zic eu.
  Pai ne-au mintit tot anul ca obiectivul este promovarea in liga 2 si acum pe pagina de facebook scriu lasii ca obiectivul a fost imdeplinit. Obiectivul a fost de fapt participarea la baraj! Pentru asta ati schimbat antrenorul si o echipa intreaga? Pentru asta ati marit bugetul de 10 ori, ca sa participati la baraj??? Mincinosilor, lasilor, fatarnicilor huuoooo.
  Sa intelegem ca la anul obiectivul va fi sa ajungem in turul 2 de baraj? Nu de alta dar da stim cand va fi obiectiv promovarea in liga 2.
  Deci 2023-2024 turul 2 de baraj si 2024-2025 de abia promovarea.
  Nerusinatilor.
  Falub demisia!
  Babutan demisia! Ia-ti jucatorii adusi pe salarii babane si valea.
  Chiar atat de nerusinati si nesimtiti puteti fi?
  E vorba totusi de banii nostri si nu ai vostri. Bani publici fratilor.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *