Minifotbal: Costin, ghinionist la loviturile de departajare! Extratereștrii ratează accederea în semifinalele EMF Champions League!

După un parcurs bun în faza grupelor și puhoiul de goluri înscrise în fața bulgarilor de la DXC Tech în optimile competiției desfășurate la Oradea, Extratereștrii lui Runcan nu au reușit o mult sperată revanșă în compania gălățenilor de la Ajax, părăsind astfel competiția în sferturi.

În reeditarea finalei Campionatului Național, Ajax Dulcisimo Galați au fost cei care au deschis scorul în minutul 8. Egalarea pentru bistrițeni a fost adusă de Sebis Rus în repriza secundă. Până la capătul celor 40 de minute regulamentare, niciuna din echipe nu mai avea să își mai treacă vreun gol în dreptul numelui pe tabelă, astfel că s-a trecut la lovituri de departajare.

Au marcat întâi gălățenii, însă Dobrea a restabilit, sigur pe șutul său, egalitatea. Portarul Trif a ghicit colțul celei de a doua lovituri, atingând chiar balonul cu mânușile. Ghinionul a făcut ca mingea să intre însă în plasele porții, ca mai apoi Costin să rateze lovitura ce putea ține echipa bistrițeană încă în cărți pentru accederea în faza următoare. Gălățenii nu au irosit șansa următoarei lovituri de departajare, eliminându-i astfel pe Extratereștrii din suprema competiție inter-cluburi continentală la mini fotbal.

Tibi Titieni

 | 2.693 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Urat formulat titlul din articol. Eu cred ca se putea sa fiți mai fair-play. Nu i-a „îngropat” Sergiu… Din nefericire a ratat. Ca nu e gropar. De atâtea ori de câte ori i-a salvat nu se amintește. Jurnalism făcut la apelul bocancului.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *