Minifotbal, copii 2004: Arsenal LPS Bistrița, fără înfrângere la Winter Cup Cluj!

O echipă de copii bistrițeni, antrenată de Maris Chira și Sergiu Gabor, a fost cât pe ce să câștige un turneu organizat la Cluj-Napoca, de CFR.

Arsenal LPS 2004 a fost cea mai bună echipă în una dintre cele 3 grupe ale turneului Winter Cup: 4-2 cu Kinder Târgu Mureș, 12-0 cu Mecsom Dej și 1-1 cu Luceafărul Cluj (negru) au fost rezultatele bistrițenilor calificați în optimi. După 4-0 cu Turda și 4-1 cu CFR, Arsenal LPS a intrat cu mari speranțe în finala cu cea mai bună echipă a Clujului, Luceafărul (albastru). Și a condus cu 2-0 dar a fost egalată până la finalul timpului regulamentar. La loviturilede departajare, norocul a fost de partea clujenilor, care au marcat un gol mai mult și au intrat în posesia trofeului.

”Din păcate nu am știut să gestionăm unele faze ala finalei, dar toată lumea a văzut că am fost cea mai bună echipă de la acest turneu. Rezultatele n-au venit întâmplător. S-a văzut o creștere și în turneul de la Bistrița, de acum două săptămâni. Suntem pe drumul cel bun și vreau să felicit copiii pentru seriozitatea cu care se antrenează și joacă”,spune Marius Chira.

Arsenal LPS 2004:  Mihai Pânzariu, Cristian Rus, Darius Bumbu, Răzvan Gafton, Raul Rad, Patrick Ștefan, Kevin Trișcă, Raul Grigoraș, Andreas Trișcaș, Florin Pop, Bogdan 

 | 625 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *