Minifotbal: Baza Raoul găzduiește reeditarea semifinalei de Campionat European! România-Bulgaria e la Bistrița săptămâna viitoare!

După un Turneu final de Campionat Național organizat excelent de orașul nostru, după o evoluție extrem de apreciată a Extratereștrilor în Champions League, Bistrița se află în fața unui nou eveniment important pentru minifotbalul românesc.

Baza Raoul va găzdui în perioada 30 septembrie – 1 octombrie echipele naționale de minifotbal ale României și Bulgariei, care se află în plin program de pregătire pentru Campionatul Mondial, care va avea loc în perioada 26 octombrie-4 noiembrie în Emiratele Arabe Unite, Ras al Khaimah. România nu a avut parte de o tragere ușoară la sorți, fiind repartizată în grupa D, alături de SUA, Spania și Liban, în vreme ce vecinii noștri de dincolo de Dunăre vor juca în grupa E cu Brazilia, Muntenegru și Japonia. Cele două naționale vor juca două meciuri de verificare, unul sâmbăta și unul duminica, ultima întâlnire dintre cele două naționale având loc la Campionatul European de anul trecut, unde „tricolorii” au câștigat la lovituri de departajare, și cu siguranță publicul bistrițean va fi prezent în număr mare la Baza Raoul, mai ales că din naționala României fac parte și jucători care evoluează în Campionatul municipal: Covaci, Vanea, Shadi. Delegația Bulgariei va fi însoțită de președintele EMF, Borislav Aleksandrov.

Raoul Borșoș, președintele AJM Bistrița Năsăud și membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Minifotbal va încerca să fie o gazdă primitoare pentru cele două naționale: ”Acest cantonament al naționalei României înainte de campionatul mondial este rezultatul(încoronarea)  muncii din ultimii 10 ani de când am intrat  in Minifotbal iar publicul Bistrițean care este unic in România merita un asemenea eveniment !”, spune Raoul Borsos

 | 1.084 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Iar nu o să se poată circula pe acolo, că iubitorii de „mini”fotbal nu știu să vină la teren decât cu mașina :)))

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *