Minifotbal: Armata COMELF scrie istorie! Bronz la Cupa României!

Cu 68 de echipe prezente la start, Cupa României la minifotbal de la Sibiu a fost un nou prilej pentru minifotbalul bistrițean de a-și arăta valoarea.

Campionatul Municipal Bistrița a trimis 5 reprezentante, Sam Construct, Rimini, Sandy Cola, C. S. Marimar Nelyseb și Armata Comelf încercând să ajungă cât mai aproape de trofeu. Dacă primele doua au încheiat repede socotelile, nereușind nici măcar o victorie, celelalte echipe bistrițene au oferit evoluții convingătoare și doar ghinionul și neșansa la tragerea la sorți au făcut ca acestea să nu atingă faza finală a competiției. Sandy Cola a obținut 5 puncte în grupă, dar nu au reușit să obțină biletele pentru 16-imi, beclenarii punctând însă la capitolul imagine.

Marimar Nelyseb au avut punctaj maxim în grupe, au trecut dramatic în 16-imi de Argeș Brașov, după lovituri de departajare iar în optimi au dat de Armata Comelf, o altă echipă bistrițeană care a arătat o formă de zile mari la Sibiu. A fost o reeditare a finalei Cupei României de la Bistrița, doar ca de această dată cei care au mers mai departe au fost Armata Comelf, Rauca apărând penalty-ul decisiv. Tot la loviturile de departajare s-a decis și sfertul de finala cu Valraz Brăila, și tot Rauca a fost eroul trupei lui Cosmin Câmpian, ducând echipa bistrițeană în semifinale. Deși au jucat excelent și au egalat la ultima fază a jocului, norocul nu a mai fost de partea bistrițenilor și Tazmanschaft București s-a calificat în finala Cupei.

Armata Comelf și-a luat revanșa în finala mică, gazdele de la Marcă Înregistrată Volare Sibiu fiind surprinse de jocul excelent al echipei pregătite de Alex Rus. A fost 5-4, și Armata Comelf obține medaliile de bronz și dă pe Raoul Suciu jucătorul turneului….intrând într-o galerie selectă din care mai fac parte – Extratereștrii-medalii de argint la Campionatul național 2018 de la Alba Iulia, River Plate-medalii de argint la Cupa României 2016 de la Bistrița și Raal – medalii de bronz la Cupa României de la Bacău.

Finala de anul acesta, arbitrată de zălăuanul Chiș Nicolae și bistrițeanul Paul Tămaș, a fost câștigată de Energy Sighișoara, o echipă care tinde să devină un nume în minifotbalul românesc.

 | 1.123 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Sa ii premieze domnul Novak si pe acesti baieti 😉

    Post a Reply
  2. Sa va fie rusine ca, nu scrieti nimic despre performantele echipei Somesul Feldru, in Cupa Romaniei,victorie cu Sihet si Jibou,sambata in deplasare, la fotbal. Faceti apologie si ridicati de coada, meciuri si echipe apendice,proctus,
    din Bistrita. Mai bine ati insista sa se deschida macar o latrina pe Jean Padureanu la meciurile echipei actuale anoste din liga 3.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *