Minifotbal: Aproape de podium la Trofeul Campionilor! LPS, evoluție bună la un turneu organizat la Dej

Timp de două zile, în 6 și 7 septembrie, municipiul Dej a găzduit prima ediție a Trofeului Campionilor, competiție destinată copiilor născuți în anul 2004, la care au participat 12 echipe din județele Cluj, Mureș, Maramureș, Satu Mare și Bistrița- Năsăud.

Printre participantele la această competiție s-au aflat și trei echipe bistrițene: Gloria în grupa A, Arsenal în grupa B și LPS Bistrița în grupa C.

Gloria, antrenată de Bogdan Florea a pierdut primul joc, scor 2-8 în fața celor de la Unirea Dej, a învins cu 3-1 pe Someșul Satu Mare și cu 3-0 prin neprezentarea celor de la Ardealul Cluj, terminând grupa pe locul 2. În sferturi de finală Gloria a fost eliminată, scor 2-3 de LPS Bistrița, după care au învins cu 2-1 pe Viitorul Cluj și Arsenal Bistrița, terminând competiția pe locul 5.

Arsenal, antrenată de Marius Chira și Andrei Nagy a bătut cu 2-0 pe Viitorul Cluj, terminând la egalitate, scor 2-2 cu Best Kids Reghin și CFR Cluj, terminând grupa pe locul 2. În sferturile de finală Arsenal a pierdut cu 1-0 în fațacelor de la Plimob Sighet, după careau trecut cu 3-1 de Someșul Satu Mare și au pierdut, scor 1-2 în fața celor de la Gloria, terminând competiția pe locul 6.

LPS Bistrița, pregătită de Leon Buhai, a pierdut, scor 4-7 în fațacelor de la Plimob Sighet, învingând cu 9-1 pe Unirea 2 Dej și 14-0 pe Mecson Dej, terminând grupa pe locul 2. În sferturile de finală LPS-ul a trecut cu scorul de 3-2 de Gloria, pierzând în semifinale, scor 1-2 cu Plimob Sighet, pierzând și finala mică la loviturile de la 7 metri, după ce scorul final a fost 2-2. De asemenea bistrițeanul Darius Andrecuț de la LPS a câștigat titlul de golgeter al turneului.

LPS Bistrița, antrenor Leon Buhai: Ionuț Trifoi, Cosmin Dobre, Eduard Bucșa, Andres Trișcaș, Alexandru Smochină, Alexandru Flore, Raul Rad, Darius Andrecuț, Kevin Danci,  Fabian Șot, Patrik Gyorfi.

Gloria Bistrița, antrenor Bogdan Florea: Gabriel Butuza, Mihai Butuza, Adrian Negrea, Raul Grigoraș, Darius Bumbu, Răzvan Gafton, Darius Gălușcă, Alex Ghiță, Cătălin Ciobănică, Ionuț Mureșan, Ionuț Moruțan, Paul Șerban

Arsenal Bistrița, antrenori Marius Chira și Andrei Nagy: Mihai Pânzariu, Cristi Pop, Daniel Olinca, Bogdan Boca, Andrei Koczi, Cristi Oltean, Ștefan Patrick, Răzvan Gâțan, Radu Ghioc, Ionică Urdă, Florin Pop, Patrik Hoha, Ionuț Grozav, Raul Mureșan, Vlad  Moldovan.

 

Sportulbistritean.ro

 

Sportulbistritean.ro


 | 538 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *