Mihai Sărmășan despre duelul dintre Real Madrid și Barcelona: SUPER BARCA !

Duelul dintre Real Madrid și FC Barcelona și-a consumat sâmbătă pe stadionul "Santiago Bernabeu" al 231-lea episod din ceea ce poate fi numit "Războiul stelelor".Cel mai important meci de pe planetă la nivelul echipelor de club, a fost practic la discreția unei singure echipe, FC Barcelona, jucătorii madrileni gasindu-și cu greu rostul în echipă pe tot parcursul desfășurării partidei.  

Cu un Suarez aflat într-o formă excelentă, marcator a două goluri, secondat de Neymar și Andres Iniesta la mijlocul terenului, echipa blaugrana a defilat pe terenul rivalilor din capital Spaniei. Chiar dacă vedeta Barcelonei, Messi, a fost introdus în teren de abia în cea de-a doua repriză, tactica pusă în teren de antrenorul catalanilor Luis Enrique, a surprins pe toată lumea, inclusiv pe antrenorul madrilenilor Rafa Benitez.

Jucători precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Gareth Bale, au arătat obosiți, fără vlagă, iar prestația celor din apărarea Realului a fost una jalnică, toți fundașii madrileni fiind depășiți la majoritatea fazelor create de către Suarez și compania. De remarcat este prestația tânărului Sergi Roberto, introdus încă de la începutul meciului în echipa catalană și a portarului Claudio Bravo, care a avut niște intervenții oportune la unele din puținele svâcniri ale atacanților madrileni.

După rezultatul usturător, 0-4 chiar pe propriul teren în fața marii rivale, Real pierde teren în fața Barcelonei, care se distanțează la 6 pucte în fruntea clasamentului din "La Liga", iar poziția antrenorului Rafa Benitez este incertă pentru următoarea perioadă.                                           

MIHAI  SÄ‚RMÄ‚ȘAN

 | 513 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *