Mihaela Șteff Meruțiu, o mămică în formă

Fosta campioană europeană de tenis de masă, Mihaela Șteff Meruțiu, s-a retras temporar din sport fiindcă e mămica unui băiețel de două luni, Răzvan. Legitimată ultima oară la clubul Castel Goffredo din Italia, Mihaela Șteff Meruțiu spune că și-a dorit foarte mult copilul și a decis să se retragă din sport pentru o perioadă mai lungă cu posibilitatea să revină la un moment dat când băiețelul va fi mai mare.

”Eu și soțul meu ni l-am dorit foarte mult pe Răzvan și când am aflat că sunt gravidă, am decis să mă retrag. Nu am mai făcut deloc sport, pentru că nu am vrut să aibă se suferit bebelușul. E un copil foarte cuminte, nu plânge decât dacă îl supără ceva. De exemplu, acum îl supără căldura. Mai ieșim prin parc și la răcoare adoarme imediat”, a mărturisit sportiva.

De altfel, chiar joi, ea a ieșit la plimbare cu Răzvan prin Parcul Municipal din Bistrița însoțită cu soacra ei, Valeria Meruțiu. ”Mama mea mă ajută foarte mult, soacra mea la fel. Sunt foarte norocoasă că le am pe amândouă”, a mai spus Mihaela, care a mărturisit că a avut o sarcină destul de ușoară și nu s-a îngrășat foarte mult. ”Am reușit să mai slăbesc, dar mai am de dat câteva kilograme jos. Din fericire nu am pus mult pe mine fiindcă am avut grijă ce mănânc”, a spus Mihaela care purta o ținută sport.

În ceea ce privește cariera în tenis de masă, Mihaela a mărturisit că nu se gândește deocamdată la o revenire. ”Deocamdată mi-e gândul numai la Răzvan. Are doar două luni și vreau să stau cât mai mult cu el. Mai țin legătura cu cei de la club, din Italia. Există posibilitatea să revin sub diverse forme. Probabil că o voi face. Nu am luat încă nicio decizie”, a mai spus sportiva.

Mihaela Șteff Meruțiu s-a născut în 8 noiembrie 1978, la Bistrița. S-a format ca sportiv sub coordonarea antrenorului emerit Gheorghe Bozga și a fost colegă de generație cu Adrian Crișan. Este căsătorită de cinci ani. Mihaela Șteff Meruțiu a câștigat, printre altele, cinci medalii de aur la campionatele europene de tenis de masă.

 | 257 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On