Medalie de aur pentru Șargu la Top 12

În data de 21 februarie s-a desfășurat la Constanța Top 12 la juniori. Bistrițeanul Mihai Șargu a câștigat competiția și medalia de aur la băieți. Tot la băieți, Răzvan Gălățean s-a clasat pe locul al treilea, în timp ce Hunor Szocs a ocupat locul IV. La concurs au mai participat, de la CSM-LPS Bistrița, Bogdan Pugna (locul 8) și Dan Daniel (locul 9).

La fete, Bernadette Szocs a ocupat locul 4 în cadrul aceleiași competiții, în timp ce Andreea Roșca, în vârstă de 13 ani, s-a clasat pe locul 12. Competiția a fost destinată sportivilor până la 18 ani, fiind câștigată la fete de Camelia Poștoacă de la Câmpulung.

Hunor Szocs pe locul 2 la Top 12 seniori

Hunor Szocs, Mihai Șargu și Bernadette Szocs au participat, în data de 22 februarie, la Top 12 seniori, competiție ce s-a desfășurat la Constanța. Deși concursul a fost destinat seniorilor, bistrițeanul Hunor Szocs a reușit să obțină medalia de argint, în timp ce Mihai Șargu a ocupat locul 5. La fete, Bernadette Szocs s-a clasat pe locul al treilea.

Doi bistrițeni vor participa la Top 12 juniori III

Cei mai buni juniori III din țară se vor întrece în data de 28 februarie în cadrul concursului Top 12, competiție ce se va desfășura la Mediaș. De la CSM-LPS Bistrița vor participa doi sportivi: Andreea Roșca și Adrian Costea.

 | 211 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On