Medaliați la Cupa Romgaz

Medaliați la Cupa Romgaz

În perioada 4-5 septembrie, la Mediaș a avut loc Cupa Romgaz la Tenis de Masă. Sportivii bistrițeni, antrenați de Mihai Briciu și Ovidiu Filimon, s-au întors acasă cu un total de 7 medalii.
La categoria 8-10 ani băieți, Andrei Flămând a obținut un loc doi. La 13 ani băieți, podiumul a fost ocupat de doi bistrițeni, Adrian Costea obținând medalia de aur, iar Bogdan Mare locul al treilea.
Nici fetele nu au fost mai prejos cu performanțele, Teodora Rus obținând locul al doilea, în timp ce Arina Sângerozan s-a clasat pe locul al III-lea. Tot la feminin, la categoria 12-13 ani, Andreea-Teodora Clapa a obținut locul al II-lea, în timp ce Maria Lumperdean s-a clasat a III-a.

În perioada 6-7 septembrie, tot la Mediaș, a avut loc Top 12 pentru copii cu vârste între 8 și 10 ani. Fetele Bistriței au dominat competiția. Andreea Clapa a obținut locul I. Un loc patru a mai fost obținut de Patricia Marga și un loc cinci de Miriam Scripeți. A mai participat de la CSM-LPS Liliana Deac, sporttivă clasată pe poziția a noua.
La aceeași competiție, Andrei Flămând s-a clasat pe locul III la proba de băieți.

 | 77 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On