Meci slab, punct prețios! Juniorii lui Zegrean, remiză cu Gaz Metan Mediaș! FOTO-VIDEO

Etapa a 19-a a seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor A și B, a programat pe terenul Iproeb, un nou derby, între echipele  Gloria și Gaz Metan Mediaș, toate cele patru formații aflându-se pe podium în clasamentul seriei, Gloria locul unu la juniorii A și locul trei la juniorii B, Gaz Metan locul trei la juniorii A și locul doi la juniorii B. Au fost două jocuri viu disputate, influențate de starea destul de proastă a suprafeței de joc care a influențat în primul rând jocul juniorilor A, un joc bazat mult pe construcție.

De altfel juniorii A au făcut unul dintre cele mai slabe jocuri din acest campionat, reușit să obțină pe final un punct prețios pentru confruntările din cadrul play-offului, unde cele patru echipe vor intra cu punctele realizate în confruntările directe. În jocul juniorilor B, oaspeții au contat doar primul sfert de oră, după care juniorii lui Titi Voica au controlat jocul obținând o victorie care îi trimite în play-off.

 Juniorii lui Dorel Zegrean și Gabi Cârtea, fără Bolbos și Sîplăcan suspendați, au început bine jocul instalându-se din start în terenul oaspeților, reușind să deschidă scorul prin Jarda din penalty, în minutul12. După deschiderea scorului, gazdele joacă haotic, mijlocul echipei, cu excepția lui Antonescu, este inexistent, oaspeții prin curaj și obțin egalarea în minutul 20, cînd Potra înscrie plasat din mijlocul careului de 16 metri. Mai mult, zece minute mai târziu, la o diagonală a oaspeților, mingea ajunge la Å¢ili care îl întoarce scurt pe Guț și trimite mingea în poartă pe lângă Uilean. Finalul primei reprize putea încheia definitiv jocul dar atacantul oaspeților a reușit performanța de a trimite pe lângă poartă din interiorul careului de șase metri. L

La pauză Zegrean îi schimbă pe Strugar și Iancu cu Iuga și Rebrișorean și jocul Gloriei începe să prindă culoare. Oaspeții cedează jocul, apărându-se și încercând să iasă pe contraatac. La un astfel de contraatac oaspeții obțin un penalty, transformat de același Å¢ili. La 1-3 gazdele se trezesc și mută jocul în terenul oaspeților, pun presiune pe poarta oaspeților, în minutul 65 Colța obține un penalty, pe care tot el îl transformă. Cinci minute mai târziu același Colța poate aduce egalarea dar trimite de la 16 metri peste poarta goală. Gazdele asediază careul oaspeților și în minutele de prelungire Brumă aduce egalarea printr-un gol marcat din interiorul careului. Scor final: Gloria Bistrița – Gaz metan Mediaș 3-3

Echipa folosită: Uilean. Echim, Peica, Bolfă, Iancu, Guț, Antonescu, Jarda, Strugar, Colța, Brumă. Au mai jucat: Iuga, Rebrișorean.

Dorel Zegrean, antrenor:”Am făcut un joc modest venit după două jocuri foarte bune făcute în ultimile două etape, joc influențat și de starea proastă a terenului. Suntem o echipă care are jocul bazat pe construcția jocului, construcție care din păcate nu se poate face pe terenul Iproeb. Este totuși bine că am reușit să obținem un punct important pentru jocurile din play-off. Sunt convins că ne vom revenii în jocurile următoare”. 


 | 245 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *