Martin și Gâscan vor fi premiați de ANST și de Liviu Rusu: Vrem o medalie la JO

Medaliați la Campionatele Europene din Rusia, halterofilii Răzvan Martin și Marius Gâscan, au povestit, în cadrul unei conferințe de presă, experiența trăită la concurs dar și ce obiective au pe viitor. Răzvan Martin, triplu medaliat cu argint la acest concurs, a spus că urmează o perioadă foarte grea, cu Campionatele Europene de Juniori și Tineret dar și cu Campionatele Mondiale, competiție care va avea loc în toamnă și care va decide sportivii calificați la Jocurile Olimpice din 2012.

 

La rândul său, Marius Gâscan, a declarat că „această medalie este foarte importantă pentru mine, sunt privit altfel cu acest rezultat”. Antrenorul celor doi sportivi, Mugur Saranciuc, a declarat că își dorește ca Bistrița să ia o medalie la Jocurile Olimpice din 2012.

 

Răzvan Martin și Marius Gâscan vor fi preamiați de către Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, cu sumele de 20 000 de lei, respectiv 12 000 de lei. De asemenea, cei doi sportivi vor fi premiați și de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Sportivii au primit, la finalul conferinței de presă, diplome din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

 

Augustin Danci


 | 199 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *