Marius Pintea, directorul Gloriei: ”O demonstrație de forță! Bistrițenii trebuie să fie mândri”

Directorul clubului Gloria 2018, Marius Pintea, laudă prestația naționalei de handbal la Campionatul European de handbal din Franța, acolo unde se află și 4 bistrițeni, două handbaliste și doi tehnicieni.

”Suntem mândri că în aceste zile România freamătă și se identifică cu naționala de handbal. De multă vreme nu am simțit atâta emoție și emulație în jurul acestui sport. Aceste meciuri au fost o demonstrație de forță, eficiență și handbal adevărat. Am văzut o un grup unit, jucând handbalul cu plăcere și zâmbetul pe buze. Este o mândrie pentru noi să fim reprezentați în Franța de cele două jucătoare Ardean Elisei și Dana Ratiu și de cei doi componenți ai staffului tehnic Horațiu Pașca și Cătălin Rațiu. Acest lucru mi-as dori să fie o piatră de temelie la noul proiect handbalistic din județul nostru. Încă o dată se dovedește că handbalul este sportul național al românilor. Trebuie să abordam fiecare meci cu acceași atitudine și, cunoscându-l pe Ambros Martin, va pregăti fiecare detaliu cu multă atenție fiind un perfecționist desăvârșit. Toți bistrițenii și toți românii trebuie să fie mândri de această echipă care a fost cel mai minunat cadou de sărbători pentru o națiune întreagă. Să fim alături de echipa națională și să ne bucuram împreună de un rezultat măreț inainte de Crăciun. Hai Romania!”, spune Marius Pintea pentru sportulbistritean.ro.

România a câştigat Grupa D a Campionatului European din Franţa, după o seară senzațională și un meci extrem de bun în compania Norvegiei. Nordicele au fost învinse din nou după 18 ani la un turneu final. Tricolorele s-au impus cu 31-23 în faţa campioanei Europei.

Jucătoarea Gloriei 2018 Valentina Ardean Elisei a marcat un gol, în minutul 20.

România, Germania și Norvegia se deplasează la Nancy, acolo unde vor disputa meciurile din grupele principale. Vom juca duminică în compania Olandei, marți vom întâlni Spania ( cu Almudena Rodriguez și Paula Garcia Avila în teren ) și miercuri Ungaria.

PROGRAMUL ROMÂNIEI DIN GRUPA PRINCIPALĂ;

România – Olanda, 9 decembrie, ora 19:00
România – Spania, 11 decembrie, 19:00
România – Ungaria, 12 decembrie, ora 19:00

 | 3.410 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. Asa este .Pintea se pricepe la handbalul feminin cat a uitat prietenul lui antrenorul spaniol Pascual . care a dus Romania la baietii in lumea atreia ! Binenteles DEDU „stie de ce „…la…buzunarul propriu. Asadar …..vai mama noastra cu alde Ardean , ce mai merite ..

  Post a Reply
 2. Cica avem reprezentate 4 jucătoare,inafara de Almudena care a jucat și a făcut cât de cât ceva Elisei ce a făcut ce mai caută la naționala,pivotul nostru și al Spaniei hai sa fim serioși și mai avem un pivot bun
  Hahaha
  Îs curios pe cât terminam campionatul ca na pe prietenii sa tot joci și sa fi mare

  Post a Reply
  • A și părerea mea mai lipsea și familia Paraschiv de la naționala nu stiu cum de a omis așa ceva federația romana de handbal

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *