Marius Chican și Mihai Mironică la sport.ro: „Manea n-ar mai avea ce să caute pe banca Gloriei”

Canalul Sport.ro a dedicat astăzi spații ample scandalului de la Bistrița. Ștefan Beldie a intrat de dimineață în legătură directă cu jurnalistul Adrian Linca dar și cu antrenorul Nicolae Manea. "Ar trebui să fim obișnuiți cu reacțiile lui Nae Manea. Acum doi ani a sărit să-l bată pe Frăsinescu la un meci în Cupa României, anul trecut s-a luat la bătaie cu portarul Lăzăreanu și a aruncat cu targa în teren la un meci cu Pandurii. Așa că nu suntem la prima experiență de acest gen cu Nae Manea. Însă de data aceasta parcă e prea mult ce s-a întâmplat", a spus Adrian Linca. 

Manea a recunoscut că l-a lovit pe ofițerul de presă Ionuț Capotă. "A venit la vestiare și mi-a zis hai, mă, la conferința de presă. Eram nervos, vă dați seama. Trebuie să înțeleagă și el, eram nervos.", au fost explicațiile lui Manea. 

De la ora 17.00, a venit rândul lui Marius Chican și Mihai Mironică să dezbată acest caz. "După aceste reacții, Manea nu ar mai avea ce să caute pe banca Gloriei. Nu știu ce se va întâmpla, dar într-o lume normală n-ar mai putea fi antrenorul acestei echipe", a spus Chican, în timp ce Mironică a evocat alte episoade dubioase din comportamentul antrenorului bistritean.

sportulbistritean.ro

 | 1.159 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *