Marius Berbecar vrea la Steaua! CSM Bistrița ar putea pierde un sportiv de Olimpiadă!

Marius Berbecar este cel mai valoros gimnast bistrițean din toate timpurile. E multiplu campion național, medaliat la Campionate Europene, cu performanțe notabile la mondiale de seniori. A participat acum 2 ani la Olimpiada de la Londra și a dus greul lotului național. De mai bine de 10 ani e pe lista primilor 10 sportivi bistrițeni și e în cărți pentru Jocurile Olimpice următoare.

La 29 de ani nu mai e un puști și se gândește să-și facă un rost în viață. E legitimat la CSM Bistrița și primește o indemnizație de 20 de milioane vechi pe lună. Însă, de trei luni n-a mai văzut nici un ban și în minte i-a încolțit un gând de plecare, mai ales că de ani buni curg oferte pentru el de la Steaua și Dinamo. Se antrenează 10 luni pe an în București, la lot, așa că e de înțeles tentația lui de a pleca.

”Da, am cerut sa fiu lasat să plec la alt club. Clubul din Bistrița nu mai poate să- și tină promisiunile față de mine iar eu nu mai pot să continui în condițiile date. Steaua mi-a făcut o ofertă mai bună, dar nu neapărat din cauza asta vreau săplec. De 2 ani aștept să se remedieze problemele la Bistrița și văd că acest lucru nu se întâmplă”, a declarat Marius pentru sportulbistritean.ro

Astfel, concursul de la sfârșitul săptămânii, campionatele Naționale de seniri, ar putea fi ultimul cu Marius Berbecar reprezentând Bistrița. Are nevoie de un acord de transefer de la CSM și e probabil să-l primească. Directorul Adrian Moldovan spune că Berbecar și-a făcut atâția ani datoria pentru Bistrița și dacă vrea să plece îi va da drumul.

”Va pleca, sigur, în anumite condiții. E vorba de o grilă de transfer pe care Steaua trebuie să o plătească, în jur de 5000 de lei. Îmi pare rău că a hotărât așa. Întârzieri cu indemnizațiile au mai fost, sunt și acum, nu e vina noastră, banii vin de la minister. Iar premieri nu s-au mai dat de multă vreme. E o situație foarte grea cea în care ne aflăm și acesta este rezultatul. Ne pleacă sportivi și îi plătim greu pe cei care rămân”, a declarat Moldovan.

sportulbistritean.ro

 | 549 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *