Mărișelu a demolat Cetatea

Echipa lui
Șomotecan a câștigat cu 6-1
și este liderul Ligii a IV-a

Voința Mărișelu s-a impus categoric în meciul cu Voința Cetate, cu scorul de 6-1 și s-a cocoțat în fotoliul de lider al Ligii a IV-a, cu maximum de puncte. Echipa lui Șomotecan a arătat un joc dezinvolt și spectaculos și s-a distrat cu umbra Voinței Cetate. Fodor a deschis scorul printr-un voleu de la marginea terenului, iar Alin Pop l-a majorat, reușind golul etapei, direct din corner. La pauză avea să fie 3-0, prin reușita aceluiași Fodor. Alex Rus îneacă și puținele speranțe ale oaspeților. La numai cinci minute de la reluare, aceasta este eliminat pentru lovirea fără minge a unui adversar. Băbuțan preia rolul lui Fodor și reușește hattrick-ul în partea secundă, golul de onoare al Voinței Cetate fiind înscris de Dumitrean.

Cu o apărare de fier, cu jucători tehnici, cu un joc de pase foarte bun și cu atacanți eficienți la finalizare, Voința Mărișelu pare a fi una dintre favoritele la primul loc, în acest sezon. Echipa lui Titi Voica însă are față doar de mijlocul clasamentului, nefiind în măsură deocamdată să emită prea multe pretenții.

Mărișelu:
Rus; Bucur (Vereș `75), Șomotecan, Muscar, Alin Pop (Băbuțan `70), Ilieș (Țidor `46). Hondrari, Mușină, Fodor (Pralea `62), F. Moldovan, Alin Moldovan

Cetate:
Simionca; Cristuț, Negrea (Suciu `78), Recean, Berețchi, Georgiu, Bâlă, Șutea, Dumitrean, Stoian (Suciu C), Alex Rus

Arbitri: S. Borș; Tămaș, Roșca.

Observator: V. Ciocan

 | 144 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On