Manea: „Putem produce surpriza!” Gloria ”“ CFR, ora 19,00, pe stadion și la Digi1!

 

Etapa a XXVII-a, din cadrul Ligii a I-a, va programa pe stadionul Jean Pădureanu, duminică 21 aprilie cu începere de la ora 19,00, întâlnirea dintre Gloria și CFR Cluj. Ambele echipe vin după două înfrângeri în ultimele două etape, mai mult clujenii n-au reușit nici o victorie în 2013. Ultimele două etape CFR a pierdut două jocuri pe teren propriu, 0-1 cu Dinamo și 2-3 cu Pandurii, în timp ce Gloria a pierdut la limită, 0-1 acasă cu Rapid și 0-4 în deplasarea de la Petrolul.

Clujenii vin la Bistrița cu un antrenor nou, Paulo Sergio fiind demis după înfrângerea cu Pandurii, pe banca tehnică fiind instalat Eugen Trică. Și pentru acest joc,  Nicolae  Manea va trebui să improvizeze soluții pentru posturile de fundași laterali, posturi deficitare ale lotului încă de la începerea sezonului de primăvară, de asemenea Manea nu se poate baza pe Chițu, Trestenicu și Feher, accidentați.

 Echipa probabilă: Dolha, Stancu, Hlinca, Kanon, Å¢ărcă, Radu, Enescu, Pouye, V. Pop, Curtuiuș, Antonache.

Nicolae Manea, antrenor Gloria:”Vom avea un joc foarte greu cu cei de la CFR. Clujenii au un antrenor nou care a declarat că vine la Bistrița să câștige. Nu ne temem de CFR, iar dacă jucătorii vor respecta ce am stabilit la ședințele de pregătire a jocului și dacă angajamentul și dorința jucătorilor va fi mai mare decât cea a clujenilor putem produce surpriza. Sper să fie un joc frumos, care să placă publicului. Așa cum am mai declarat vrem să adunăm cât mai multe puncte din toate jocurile ce le vom disputa până la finalul campionatului, iar la final vom trage linie și vom vedea cine mai rămâne la echipă, cine pleacă și ce jucători vom mai putea aduce” .

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 248 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *