Mai bine rămânea acasă! Gloria a luat 4 la Giurgiu! Era doar 3-0 prin neprezentare!

Gloria e în comă! Nu a mai reușit să câștige de 6 etape și e candidată aproape certă la retrogradare, după cea mai slabă jumătate de sezon din toată participarea ei în Liga1. În această seară a pierdut pe terenul Astrei, 4-0, fără drept de apel, într-un meci în care echipa bistrițeană a suferit la toate capitolele.

Nici măcar portarul Dolha nu a mai fost salvatorul de altădată, încasând 4 goluri ușoare. Fatai a deschis scorul în minutul 37, după una din multele mingi pierdute de cel mai slab fundaș stânga din istoria clubului, Reano David. Di Stefano a făcut 2-0 până la pauză după o fază în care fundașii Gloriei s-au încurcat între ei în centrul apărării. După pauză, același Di Stefano a făcut 3-0 în minutul 65 de lângă mult prea firavul stoper Ionescu, iar Bodescu a închis tabela în minutul 72 de lângă alt rebut al fotbalului românesc, Trașcă.

Cu Pădureanu și Hatfaludi împietriți pe banca tehnică, dar și cu Manea aproape resemnat în fața lor, Gloria a arătat ca o echipă fără soluții, ciuca bătăilor în campionatul Ligii 1.

Astra: S. Lung Jr. – Bărboianu, V. Găman, A. Mureșan,  J. Morais – Takayuki, Yahaya – Tembo (78 Ivanovski), Budescu, Distefano (75 Mățel) – Fatai (82 Amorim)
   
Gloria: Dolha – Trașcă, Oct. Ionescu, Canon (60 Feher), Reano – P. Anton, Å¢îrcă – Braganca, Predescu, Romario (55 Peica) – Lajo(73 Curtuiuș)
 

VEZI AICI FAZELE CELE MAI IMPORTANTE!

 | 216 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *