Lupte greco-romane: Hercules face colecție de metale prețioase! Tudor Sîngeorzan, argint la naționale!

Exact în ziua în care sora lui, Ioana, a câștigat Cupa României la tenis de masă, Tudor Sângeorzan a devenit vicecampion național la Lupte greco-romane pentru juniori 3.

După Andrei Ghiță, care a luat un bronz la naționalele de cadeți din vară, a venit rândul la medalie unui alt sportiv de la clubul Hercules. Tudor Sîngeorzan, fost jucător de tenis de masă, reprofilat pe lupte de către antrenorul Vasile Bancea, a produs o mare surpriză la Campionatul Național de lupte greco-romane, juniori 3, desfășurat la Botoșani. Acesta i-a luat fața lui Manuel Stoica, un sportiv clasat pe locul 5 în acest an la europenele de cadeți, care s-a ales doar cu bronz.

''Am confirmat că medaliile din anii precedenți nu au fost câștigate întâmplător. E a doua medalie în 2016. Luptele prind din ce în ce mai mult în orașul nostru și pe această cale îi invităm la antrenamentele ce se desfășoara zilnic de la ora 16.00, la Sala Polivalentă, pe toți copiii cu vârste între 7-14 ani ce vor să descifreze tainele acestui sport și, de ce nu, să facă performanță pentru Bistrița'', spune Vasile Bancea. 

CS Hercules Bistrita a participat la aceste naționale cu 5 sportivi: Nagy Sebastian (juniori 4 -50 kg), Sîngeorzan Tudor și Scuturici Andrei (juniori 3 – 50 kg), Florea Robert (juniori 3 – 55 kg), Gâtlan Alexandru (juniori 3 – 66 kg).

   ''Luptele greco-romane au mai adus un rezultat frumos pentru Bistrița prin Tudor Sîngeorzan. Muncim zi de zi la sală și iată că suntem răsplătiți. Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Primăriei Bistrița că ne sprijină în demersul nostru de a crește sportivi la CS Hercules '', declară președintele clubului, Teodor Florea.


 | 909 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *