Lupte greco-romane: Hercules Bistrița și-a încordat mușchii la Satu Mare!

În weekend, luptătorii de la CS Hercules Bistrița au participat la turneul zonal pentru copii 2 (născuți în 2001 și 2002), concurs de lupte greco-romane desfășurat la Satu Mare. Bistrițenii s-au bătut cu sportivi din Oradea, Baia Mare, Brașov și Satu Mare.

La categoria 38 de kilograme, Robert Florea a ieșit pe primul loc iar Tudor Sângeorzan a fost al doilea. La 47 de kilograme, Călin Nechita i-a învins pe toți și a terminat întrecerea pe primul loc iar la 53 de kilograme, Alexandru Gâtlan și-a trecut în cont un loc 2. Rezultatele l-au mulțumit pe antrenorul Vasile Bancea și nu avea cum să nu fie așa de vreme ce toți elevii săi s-au calificat la etapa finală a Campionatului Național, finală ce se va desfășura la Târgoviște, pe finalul săptămânii viitoare.

Președintele CS Hercules Bistrița, Teodor Florea, ne-a declarat: ”Felicit sportivii pentru calificarea la turneul final. Acolo va fi mult mai dificil, însă sper într-o evoluție bună care să-i aducă pe podium sau cât mai aproape. Èšinând cont că a fost primul lor concurs în acest an, este deja o performanță calificarea lor pentru finala Campionatului Național. Mulțumim Primăriei Bistrița și Consiliului Județean Bistrița pentru sprijinul acordat în practicarea luptelor greco-romane în judetul nostru”.

Sportulbistritean.ro

Foto (de la stânga la dreapta): Nechita Călin, Sângeorzan Tudor, Florea Robert, Gâtlan Alexandru.

 | 1.284 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *