Lupte greco-romane: Hercules Bistrița, două medalii într-un concurs tare, la Brașov!

Hercules Bistrița, clubul condus de Teodor Florea, a participat recent la ediția a 18-a a ”Memorialului Gheorghe Voicu” la lupte greco-romane. Un concurs important în calendarul acestui sport, organizat la Brașov, concurs care a adunat majoritatea grupărilor de valoare din țară.

La copii de 9-11 ani, CS Hercules Bistrița a câștigat o medalie de aur prin  Patrick Cristian Belei (foto dreapta). Acesta a participat la categoria 36 kg și a avut 3 victorii în tot atâtea meciuri. La categoria 33 de kilograme, Iosif  Pall s-a clasat al doilea, cu două victorii în 3 meciuri.

Al treilea luptător bistrițean participant la acest concurs, Tony Bilegan, a câștigat doar experiență la categoria 36 kg, copii 12-13 ani.

”Este un concurs de tradiție pentru clubul brașovean, onorat an de an de o participare numeroasă. Cele două clasări pe podium sunt rezultatul muncii de zi cu zi a copiilor. Îi felicit și sper să repete performanța și la naționalele ce se vor desfășura la toamnă”, spune Vasile Bancea, antrenorul celor de la Hercules Bistrița

 | 645 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *