Lupte greco – romane: Hercules Bistrița, două medalii la Cupa României pentru cadeți!

Finala Cupei României la lupte greco-romane pentru cadeti (16-17 ani) s-a desfășurat recent la Târgu Jiu. CS Hercules Bistrița a participat cu doi sportivi, ambii reușind să urce pe treapta a treia a podiumului
Este primul concurs de acest nivel în care Hercules Bistrița bifează două prezențe pe podium: Nicușor Cioarbă la categoria 60 kg și Andrei Scuturici la 55 kg.
”’Performanța lui Scuturici era așteptată, el fiind la această oră între cei mai buni 3 cadeți ai țării, după ce a luat bronz la Campionatele Naționale din primăvara acestui an. Surpriza, placută, a venit din partea lui Nicusor Cioarbă. Medalia câștigată de el e prima în cariera lui de luptător. Ne așteaptă încă trei competiții până la finele anului competițional: calificarea pentru Cupa României la juniori la Odorheiu Secuiesc, un turneu internațional la Satu Mare și finala Cupei României de juniori, unde sperăm în clasări cât mai bune, chiar dacă vom participa doar cu cadeți.”, spune antrenorul celor de la Hercules, Vasile Bancea.
 | 1.652 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *