Luptătorii de la CS Hercules Bistrița, rezultate bune în patrulaterul de la Satu Mare!

 

În weekend, s-a desfășurat la Satu Mare un patrulater de pregătire și meciuri, pentru sportivii  practicanți ai  luptelor greco-romane. Au participat echipele CSS Satu Mare, CSM Zalău, CSS Baia Mare și CS Hercules Bistrița.

Timp de două  zile, s-au organizat o serie de antrenamente comune conduse pe rând de antrenorii celor patru echipe, s-au schimbat impresii și s-au legat prietenii, iar a treia zi a fost destinată diputării meciurilor. O impresie deosebită și o surpriză plăcută pentru organizatori au fost victoriile obținute de către Răzvan Costinea, care l-a învins pe medaliatul cu bronz la cadeți, din 2012, P. Moroz și de Andrei Ghiță, care l-a învins pe medaliatul cu argint la copii, din 2012, B. Ghibău, sportivi mult mai bine cotați ca și bistrițenii.

De asemenea o evoluție bună a avut și Călin Nechita, care a rușit să câștige patru din cele șase meciuri disputate. Bistrițenii se pregătesc pentru a participa la un concurs la Brașov, pe 22 februarie, după care pe 1 martie va avea loc prima etapă a Campionatului Național de juniori.

Lotul deplasat de antrenorul Vasile Bancea: cadeții Răzvan Costinea, Bogdan Rotaru și copii Andrei Ghiță, Călin Nechita, Andrei Rotaru, Cătălin Drăgan.

Vasile Bancea, antrenor:”A fost o acțiune reușită în vederea participării la competițiile care urmează. S-a demonstrat încă odată că dacă muncești apar și rezultatele, Costinea și Ghiță au avut evoluții surprinzător de bune fiind apreciați de toată lumea”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 255 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *