Localnicii Gloriei pierd lupta cu stranierii! Doar 4 bistrițeni în lot!

 

Gloria mai are doar 4 bistrițeni în lotul pentru sezonul care va bate la ușă, față de 11-12 câți avea la începutul sezonului trecut. Jucătorii localnici au pierdut lupta cu „stranierii”, după un an în care au avut șanse foarte bune să se impună la prima echipă.

 Dacă în vara anului trecut, o treime din lot  era formată din bistrițeni, acum lucrurile s-au schimbat. Albuț, Botoșer,,Greab, Peteleu, Kovaci, Frăsinescu,, Anton, Dobrea, Pădurariu, Rogozan, Roman și Curtuiuș erau localnicii prezenți pe lista de anul trecut, cu mențiunea că unii dintre ei au devenit bistrițeni prin adopție, fiind crescuți și formați la centrul de tineret bistrițean, chiar dacă nu aveau Bistrița în buletin.

Dintre aceștia au rămas doar Anton, Peteleu și Curtuiuș în lotul de anul acesta, plus Å¢ârcă venit pe parcursul sezonului trecut.

Ceilalți, exceptându-i pe Albuț și Frăsinescu- transferați la alte echipe, n-au confirmat deși au avut oportunități excelente în sezonul trecut, în care Gloria a jucat în Liga a doua. Au avut șanse mari de a ieși în evidență și la echipa a doua, dar aceasta a terminat pe ultimul loc în liga a treia, cu doar 3 meciuri câștigate.

Astfel, în mod firesc, a venit decizia oficialilor bistrițeni de a transfera jucători din altă parte. Au mers pe varianta impresarului Florin Manea, care a adus străini, pe gratis. În cazul în care aceștia se vor transfera la alte echipe, Gloria își va scădea toate cheltuielile adunate cu ei și va avea între 30 și 50 la sută din banii încasați. 

sportulbistritean.ro

 | 206 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *