Livezile întrerupe seria victoriilor

Voința Livezile a întrerupt seria rezultatelor pozitive. Formația lui Sandu Borș a pierdut pe terenul echipei FC Cisnădie, cu scorul de 2-0. Antrenorul i-a adus acuze grave arbitrului care a condus întâlnirea, numindu-l ”vagabond”. Gazdele au deschis scorul în minutul 60, prin Loviște. La 1-0, Voința Livezile a avut un gol anulat, pentru ca același Loviște să stabilească scorul final, 2-0 pentru Cisnădie. La finalul partidei, antrenorul Sandu Borș s-a arătat extrem de nemulțumit de arbitraj, numindu-l „vagabond” pe centralul Ovidiu Curta. „Am avut parte la acest meci de un vagabond de arbitru. Ne-a anulat un gol și ne-a refuzat un penalty clar. Chiar și spectatorii din tribune râdeau la deciziile acestuia. E păcat că am pierdut puncte cu un asemenea arbitraj” a declarat Sandu Borș.

Pentru Livezile au evoluat: Voivod; Budecan, I. Precup, Șerban, Cl. Precup, Bugnar, Măjer, Ruscău, Rus, Bodolan, Sighiartău. Au mai jucat: Albuț, Măgherușan, Mihancea, Homei.

După 11 etape, chiar și cu această înfrângere, Voința Livezile rămâne pe locul patru în clasamentul seriei a șasea din Liga a III-a, cu 19 puncte, 7 victorii, 2 înfrângeri și două egaluri. În etapa viitoare, Voința Livezile va juca acasă cu CS Zlatna, ocupanta locului 7 în clasament. Meciul se va disputa la Romuli, vineri, 30 octombrie, cu începere de la ora 15.00.

 | 185 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On