Livezile, gata de start!

Echipa Voința Livezile este pregătită de debutul în primul său sezon de Liga a III-a. Cu un lot mai numeros, întărit și cu jucători de la alte echipe din județ, echipa antrenată de Sandu Borș va debuta pe teren propriu, în fața formației Bihorul Beiuș. Programată inițial pentru data de 14 august, prima etapă a Ligii a III-a a fost amânată de Federația Română de Fotbal cu o săptămână și va avea loc în data de 21 august.

”Cred că jucătorii sunt motivați pentru a debuta cu dreptul în noul sezon” a declarat Sandu Borș după amicalul câștigat în fața unei echipe de Liga a III-a, Avântul Reghin. ”Cât de pregătiți suntem pentru meciurile oficiale de la acest nivel, vom vedea la primul meci” a adăugat același Borș, cel mai bun arbitru de Liga a IV-a în sezonul trecut, care nu va avea deloc o misiune ușoară, aceea de a pregăti echipa din Livezile la un nivel superior. Cu jucători precum Voivod, Măjer, Sebi Rus, Sighiartău, Precup, Bugnar sau Gotea, din echipa care a făcut legea în județ sezonul trecut, dar și cu proaspete achiziții precum Ruscău, Șomodi sau Măgherușan, Voința Livezile pare a avea acoperite toate posturile. Rezultatele și jocurile din meciurile amicale dau speranțe, mai rămâne să confirme în meciurile oficiale.

Lotul echipei:

Portari: Voivod, Coman, Rauș

Fundași: Claudiu Precup, Grad, Frișan, Hara, Cristurean, Ionuț Precup, Olariu, Muscar

Mijlocași: Bugnar, Gotea, Apostolache, Albuț, Lazăr, Solomon, Tomoioagă, Valentin
Ruscău, Homei, Măjer, Diudea, Chelsea.

Atacanți: Sighiartău, Bălan, Măgherușan, Sebi Rus, Șomodi.

Și staff-ul tehnic al echipei este schimbat față de cel care a promovat. Astfel, director tehnic este Constantin Sava, antrenor principal este Sandu Borș, iar secund este Ioan Baciu. Antrenor cu portarii este Gabriel Szabo. În staff-ul tehnic a fost cooptat și Leon Buhai, acesta ocupând funcția de director sportiv.

 | 116 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On