Livezile are ca obiectiv evitarea retrogradării

– deși se află pe locul 5 în clasament, echipa din Livezile
nu e scutită de grijile
retrogradării. La finalul acestui campionat vor pica ultimele 7 echipe, iar Liga a 3-a se va
reorganiza

Cu un lot schimbat față de turul campionatului, cu mai mulți jucători importanți plecați, Voința Livezile va debuta în returul Ligii a III-a în-
tr-un meci în deplasare, la Bihorul Be-iuș. Pentru acest meci, Sandu Borș își propune o victorie, dar este conștient că va fi un meci greu. ”Va fi un joc în deplasare, cu o echipă bună. Ne pro-punem să venim cu cele trei puncte puse în joc. Știm că va fi greu, dar nu imposibil și dacă jucătorii se vor concentra la joc, putem câștiga” a declarat Borș. Antrenorul Voinței Live-zile crede că returul va fi mult mai greu, deoarece Voința Livezile va fi luată mai în serios de către adversare. ”O să fie un retur foar-te greu, prin prisma faptului că o să fim luați mai în serios decât în tur și echipele o să își ia măsuri. Vom fi tratați cu mai mult respect. Dar sper ca jucătorii să demonstreze că au va-loare și să reușim evoluții bu-ne. Avem un lot echilibrat, sunt mulțumit de jucătorii cu care vom continua în acest retur. Sper să reușim să ne îndepli-nim obiectivul, evitarea retrogradării” a declarat Borș.

Victorii în ultimele două amicaluri

După o serie de mai multe înfrângeri în amicaluri, Voința Livezile a terminat perioada de pregătire cu două victorii. Formația lui Borș a câștigat cu Avântul Reghin, scor 2-1 (marcatori Sebi Rus, Bodolan) și cu Heniu Prundu Bârgăului, scor 3-1 (marcatori Apostolache, Bodolan, Budecan).

Lotul Voinței Livezile pentru retur este format din următorii jucători: Voivod, Raus, Szabo (portari); Diudea, Homei, Ionuț Precup, Claudiu Precup, Olariu, Cristurean, Hara, Frișan, Budăcan, Drăguș (fundași); Gotea, Bugnar, Albuț, Celsi, Mihancea, Alex Rus, Pop Cornel, Ștefoi (mijlocași); Sebi Rus, Apostolache, Măgherușan, Bodolan (atacanți). Au plecat: Sighiartău (la Gloria Buzău), Măjer (Voința Sibiu), Solomon (în Luxemburg), Tomoioagă și Ruscău (Liga a IV-a). Au venit: Rus Alex (Voința Cetate), Pop Cornel (Heniu Prundu Bârgăului), Drăguș (Gloria II), Ștefoi (FC Vaslui)

 | 220 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On