Livezile arată de liga a treia!

– deși existau destule suspiciuni că n-ar avea față de Liga a treia, echipa din Livezile a arătat la primul joc ca o echipă ce poate face față în acest eșalon

Echipa din Livezile, banca tehnică, baza sportivă din Prundu Bârgăului și meciul primei runde, toate au făcut parte dintr-un tablou ce s-a încadrat perfect în liga a treia. Voința avea nevoie de această confirmare a valorii ei și a obținut-o în partida cu Bihorul Beiuș. O partidă pe care jucătorii lui Sandu Borș și Ioan Baciu au avut-o la îndemână. După câteva momente de derută din primul sfert de oră, când au bâlbâit câteva mingi în apărare, echipa din Livezile a controlat în mare parte meciul și putea marca în destule situații. Cele mai mari au fost trecute în dreptul lui Diudea, Măjer, Sighiartău sau Bugnar, culminând cu o bară nimerită de fostul jucător al Gloriei, Florin Măjer. În prelungiri, cu un pic de noroc, Voința putea profita de cele două cornere pe care le-a avut, ambele faze fiind finalizate cu lovituri de cap peste poartă.

Echipa. Antrenorii echipei au alcătuit o garnitură echilibrată din toate punctele de vedere. Cu un portar pe fază de fiecare dată, o apărare bine dirijată de I. Precup, un mijloc cu 2 închizători și un atac format dintr-un vârf împins, Sighiartău, și unul la susținere, S. Rus, se poate spune că echipa din Livezile a stat bine în teren. Punctele slabe au apărut în centrul apărării, acolo unde Olariu a avut câteva momente de slăbiciune în prima repriză, dar și pe margini, neexploatate bine în atac de Măjer și Bugnar, dar nici de fundașii laterali. La capitolul revelații pot puncta juniorii Diudea și Albuț, cu evoluții peste media echipei. Bune și schimbările efectuate după pauză, Apostolache și Măgerușan dând un suflu proaspăt în atac.

A fost un debut greu, dar reușit, din punctual meu de vedere. Cred că am arătat ca o echipă adevărată. Mă așteptam să fie mai multă lume. De asta am pus meciurile sâmbăta, ca să vină mai multă lume, să vadă jucători tineri, cu potențial, care poate nu a fost încă descoperit. (Sandu Borș ”“ antrenor principal)

Am jucat foarte bine, ținând cont că am avut în față un adversar cu pretenții în acest eșalon, o echipă bine clădită și pregătită. Să nu uităm că noi jucăm doar cu fotbaliști localnici, care iată că pot face față fără probleme. (Constantin Sava ”“ director tehnic)

Echipa mi-a demonstrat că are valoare, că sunt jucători de caracter, că merită să facem toate eforturile pentru a continua investițiile de la Livezile. Am fost peste adversar, ne-a lipsit doar șansa! (Olimpiu Neamț – primar Livezile)

Voința: Voivod – C. Precup, I. Precup, Olariu, Albuț – Bugnar (90 V. Ruscău), Tomoioagă, Diudea, Măjer (73 Gotea) – Sighiartău (80 Apostolache), S. Rus (70 Măgerușan)

Bihorul: Bonta ”“ Silaghi, Șerb, Fărcuța, Balea ”“ Luca, Trip, Tăut, Bogdan ”“ Szabo, Spinoche (70 Mangra)

Avertismente: Diudea, Apostolache / Silaghi.

A arbitrat: Florin Dreve

 | 300 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On